Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Beneteau Barracuda 9

Ta kontakt for pris på dette produktet

Spennende båt som virkelig biter fra seg

Barracuda 9 er en tøff båt med mange bruksområder. Det solide skroget med spiss baug sørger for gode sjøegenskaper og det store volumet sørger for mye innvendig plass. Denne nye fleksible modellen har et sentermontert styrehus og gangvei hele veien rundt. Dette gjør det trygt og praktisk å bevege seg ombord. Styrehuset har hele tre skyvedører. På styrbord side utenfor førerplassen er det også dør i skrogsiden, noe som gjør det enkelt for skipperen og komme til og fra båt/brygge. Akterdekket har benker som kan vippes opp slik at de er ute av veien dersom man vil bruke dekket aktivt. To store dobbeltsenger under dekk gir komfortabel overnattingsmuligheter for fire personer.

Utstyr

Utstyr inkl. i "Norsk Versjon" utover standard:
Cockpit puter. Puter i for-kabin og midt-kabin. 2 foldbare side banker i cockpit. Inkl puter. Trimplan elektriske. 2 badeplattformer i glassfiber med badestige på høyre side. Baugpropell. Komplett 220V landstrømannlegg med batteri lader 40A. Varmtvannsbereder 25L på 220V landstrøm anlegg. LED stemningslys i cockpit og styrehus. 60 ltr kjøleskap i salong. Gardiner i styrehus. Riggeutstyr for 1 eller 2 stk Suzuki motorer med elektronisk styrt gir/gass.

Lengde 900 cm

Bredde 299 cm

Motoralternativer: 2xSuzuki DF 150 APX, 2xSuzuki DF 200APX, 2xSuzuki DF 250 APX eller 1 x Suzuki DF 350 ATXX

Godkjent for 10 personer

se flere bilder her; Beneteau

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn