Hopp til innhold

Velkommen til Risør Båtsenter AS


Drømmer du om ny båt, eller trenger du service eller reparasjon, på motor eller på glassfiber, er Risør Båtsenter AS det rette stedet for deg. Vi har til en hver tid utstilt mange båter i våre to haller, her er mulighet til å se din drømmebåt. Din trygghet for riktige valg blir ivaretatt hos oss, da vi bryr oss og er genuint båtinteressert.

Vi forhandler og kan håndtere båt opp til 30 fot, fra kano, jolle, RIB, aluminiumsbåt, skjærgårdsjeep og landstedsbåter, av typen Linder, Suzumar, Askeladden, HR, Hydrolift, Beneteau og Capelli. 

Av motormerker forhandler vi Mercury og Suzuki. Til båten din har vi et bra utvalg av tilhengere på lager.

Våre merker gjenspeiler kvalitet og tryggheten om at reservedeler er innen kort rekkevidde hvis uhellet er ute.      

Velkommen til Sørlandet og en hyggelig båtprat hos Risør Båtsenter AS.

Åpningstider:

Mandag til fredag 0800-1600

Lørdag 1000-1400

Ta kontakt:

Daglig leder Morten Eikeland: morten@risor-baat.no, tlf 952 04 100.

Torbjørn Eikeland: torbjorn@risor-baat.no tlf 459 65 959.

Salg/opplag: Trond Martin Myra: trond@risor-baat.no tlf 970 12 294.

"Vi har oppfylt drømmer siden 1987"

Risør Båtformidling AS ble opprettet i 1987 av  Morten Eikeland. De første årene drev han i tillegg til nysalg, også med formidling av bruktbåter, men har de siste årene drevet med salg av nye båter og motorer.

Risør Båtsenter AS ble navnet når 20 års jubileet ble markert i 2007. Bedriften er blitt  en betydelig båtforhandler i Aust-Agder.

I dag er vi lokalisert på Krana i Risør med bryggeanlegg, opplag, verksted, utstillingshall og butikk. Etter flere års drift er vi stolte over å stadig se at nye kunder finner frem til oss.

Om du ønsker en liten eller stor båt, service, opplag, båtplass eller bare noen gode råd, er vi der for deg. Kunden er vår største kritiker, så hos oss blir du tatt godt vare på.Trygghet og god service er vårt varemerke.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring